- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Stichting Black Star (Black Star Foundation)
Kamer van Koophandel nr. 34188539
Bank nr. NL47INGB0009590243 (IBAN) / INGBNL2A (BIC)

Adres:
Van Speijkstraat 31-3
1057 GK Amsterdam
Tel: 020-6120841
E-mail: Black Star Foundation

De volgende personen zetten zich kosteloos en belangeloos in voor Black Star Foundation:

 Michelle Boekhout van Solinge
(bestuurslid: voorzitter/penningmeester - organisator)
Michelle, afgestudeerd in de Fysische Geografie (UvA 1997), organiseerde tijdens haar studietijd al feesten en evenementen. Zij heeft veel gereisd in AziŽ, Afrika en de Cariben en heeft in 2002 in Ghana (West Afrika) gewoond en gewerkt. Terug in Nederland heeft zij Black Star Foundation opgericht. Michelle is tevens werkzaam voor de online Reggae agenda Irielion.com en doet marketing/promotie voor House of Marley NL.
Stuur een e-mail
 
 Dennis van Tetering
(DJ - adviseur)
Dennis (a.k.a. Den-Den) is de vaste DJ van Black Star Foundation (Black Star Sound) en hij werkt nauw samen met Michelle aan de verschillende projecten van Black Star Foundation, zoals Black Star label. Ook in het dagelijks leven houdt Dennis zich bezig met muziek. Hij werkte resp. voor Free Record Shop, Fame Music, Zomba/Jive, BMG, Sony/BMG en nu al jaren voor Universal Music.
Stuur een e-mail
 
 Asher-E
(muzikant - producer)
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij was o.a. toetsenist in de reggaebands The Irie Connection, Higher Ground, Out of Many en dProcessor. In het dagelijks leven werkt Asher-E op een biologische boerderij en kweekt en verzorgt hij diverse groenten en zaden. Voor Black Star Foundation heeft Asher-E al vele dubplates en tunes geproduceerd en afgemixt en werkt hij samen met onze artiesten aan nieuwe nummers.
Stuur een e-mail