- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Hieronder een aantal interessante websites.

 Reggae Record Downloads
De Black Star catalogus is beschikbaar op Reggae Record Downloads uit Japan! Alle nummers zijn te koop als mp3, wav en flac.
 
 Facebook Black Star Foundation
Black Star Foundation zit natuurlijk ook op Facebook! Met allerlei foto's en informatie over onze upcoming events en andere activiteiten.
 
 Facebook Michelle
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij heeft een eigen Facebook pagina met ook hier veel informatie van en over Black Star Foundation!
 
 Facebook Producer Asher-E
De producer van Black Star Foundation heeft ook een eigen Facebook pagina. Asher-E produceert en mixt muziek voor Black Star Foundation en werkt samen met diverse muzikanten en zangers.
 
 Irie Lion Reggae Agenda
Ben je op zoek naar een reggae, dancehall, ska of dub evenement? Ga dan naar de reggae agenda op Irielion.com, de meest complete reggae uitgaanskalender voor Nederland en België. Terug en vernieuwd vanaf 1 februari 2015!
 
 My Own Record
Onze vinyl-boer Lex van Coeverden! My Own Record maakt vinylplaten van producties of muziekstukken voor DJ's, producers en andere muziekliefhebbers. Lex snijdt voor ons alle dubplates en eigen producties op vinyl.
 
 Rebel Salute Festival
Jaarlijks reggae festival in Jamaica, georganiseerd door Tony Rebel. Het festival vindt ieder jaar plaats rond half januari. Rebel Salute is absoluut ons favoriete festival in Jamaica, dus Black Star Foundation zal net als voorgaande jaren van de partij zijn!
 
 Rototom Sunsplash
Rototom Sunsplash, het grootste reggae festival in Europa! Het festival vindt ieder jaar rond half augustus plaats in Benicāssim (Spanje). Black Star Foundation is officieel partner voor NL voor Rototom Sunsplash.
 
 Maquette et mise en page
Dit designburo uit Parijs heeft voor Black Star Foundation een huisstijl en logo ontwikkeld. Dit is o.a. te zien aan het design van deze website. Tevens ontwierpen zij jarenlang de CD-hoesjes, posters, flyers en ander promotiemateriaal voor Black Star Foundation.
 
 Hoodlamb
Hoodlamb maakt te gekke kleding van hennep en andere ecologisch verantwoorde materialen, varierend van eenvoudige t-shirts tot waterafstotende en kogelvrije winterjassen!
 
 House of Marley
House of Marley biedt een breed assortiment aan verschillende hoofdtelefoons van het merk Marley, zoals in-ear, on-ear en over-ear koptelefoons, maar ook diverse speakers, de Stir It Up platenspeler van bamboe en tegenwoordig ook Marley Coffee.
 
 Roots Music Reggae & Dancehall
Roots Music verkoopt reggae en dancehall op concerten en festivals en binnenkort ook online. Check de site voor de Amsterdam Reggae Guide!