- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

S.H.E. Xperience Festival met Lady K-Wida
zaterdag 7 maart 2009 vanaf 12.00 in Cultuurhuis Stefanus (Utrecht)

De Stefanus is een nieuw cultuurhuis in Utrecht Overvecht, gevestigd in een voormalige kerk. In de Stefanus zitten diverse kunstinstellingen en in de grote zaal worden activiteiten georganiseerd zoals theatervoorstellingen, debatten en presentaties.

In het kader van de International Womens Day op 8 maart, vindt op zaterdag 7 maart het S.H.E. Xperience Festival plaats in de Stefanus.

S.H.E Xperience Festival is een bijzonder festival, waar mensen met verschillende sociaal/culturele achtergronden, worden uitgenodigd om samen te komen en hun ervaringen te delen.

Het festival omvat onder andere optredens door verschillende jonge vrouwen, open discussies, een markt met Afrikaanse kunst en informatie over organisaties werkzaam voor vrouwen in ontwikkelingslanden en natuurlijk Afrikaans eten.

Programma:
12-14 uur: Afrikaanse markt, workshops en tentoonstellingen
14-16 uur: Optredens, open discussie, debat
16-17 uur: Open Podium met music, drama, dans, hip-hop en poezie
18-20 uur: Oost Afrikaans diner (7.50 pp, reservering verplicht)
20-23 uur: After Party

Optreden van Lady K-Wida is tussen 14 en 16 uur!!

Address:
Stefanus - Sao Paulodreef 1 - Utrecht

Gratis entree!!

Line up

Speciale gast:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!