- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae Night in Hoogeveen
vrijdag 30 oktober 2009 vanaf 19.30 in De Tamboer (Hoogeveen)
Entree: €22

Theater de Tamboer organiseert deze Reggae Night in samenwerking met Black Star Foundation! Een vol en divers programma met allereerst een muzikale inleiding over Bob Marley en Reggae. Daarna optredens van de Tribute to Bob Marley band en Ziggi! Afterparty met Black Star Sound feat. DJ den-Den, MC T en Brother Marcus on the mic!

Inleiding:
De avond begint met een muzikale inleding. Dr. Tim Boekhout van Solinge zal vertellen over het leven van Bob Marley en de ontwikkeling van de Jamaicaanse popmuziek: de reggae. Dit alles ondersteund worden door beeld en muziek (Black Star Sound).

Tribute2BobMarley:
De gelegenheidsformatie Tribute2BobMarley wil zijn muzikale nagedachtenis eren en deelt de liefde voor Marley's muziek vol overtuiging met het publiek. Het concert vindt plaats in de Univé zaal in Theater de Tamboer en begint om 20:30 uur.

Ziggi:
Grootste reggae artiest in Nederland van dit moment! Hij heeft onlangs een Zilveren Harp gewonnen.

Black Star Sound:
Voor en na de concerten kunt u genieten van reggae muziek, verzorgd door Black Star Sound, met DJ Den-Den, MC T en diverse zangers, zoals Brother Marcus, maar ook enkele zangers van de Tribute to Bob Marley band!

Instrument4Africa:
Concertbezoekers kunnen oude instrumenten inleveren, die de band tijdens workshoptours in Afrika uitdeelt.

Adres:
De Tamboer - Hoofdstraat 17 - 7902 EA - Hoogeveen

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Tribute2BobMarley
Tribute2BobMarley - de band rond Marley lookalike Philip Junior Tecla - herdenkt de King of Reggae door diens levensverhaal te vertellen en zijn muzikale erfenis te laten horen.
 

 
Ziggi Recado (Nederland)
Ziggi Recado is al jaren goed aan de weg aan het timmeren in zowel Nederland als het buitenland. In 2006 bracht hij rzijn debuut album So Much Reasons uit en in 2007 tourde hij door Europa als officiele support act voor Gentleman. Ziggi is nog steeds een van de top reggae acts uit Nederland.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.