- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Zwarte Cross Festival 2010
16 - 18 juli 2010 in Festivalterrein De Schans (Lichtenvoorde)

Het Zwarte Cross Festival heeft dit jaar een eigen reggae podium!
I Repeat (zanger van Beef) verzorgt de programmering van het gehele reggae gebeuren en ook Black Star Foundation is van de partij met verschillende artiesten...

Het optreden van Smiley staat gepland op zaterdag 17 juli rond 13:00 uur. Brainpower betreedt het podium samen met reggaeband Poor Man Friend op zondag 18 juli rond 15:15 uur.

Meer info: Zwarte Cross

Adres Zwarte Cross Festival:
Festivalterrein 'De Schans' in Lichtenvoorde (Gelderland)

Line up

Speciale gast:

 
Brainpower
Brainpower staat al meer dan 10 jaar aan de top in de Nederlandse Hip Hop! Hij is de ťnige Nederlandse MC die meer dan 200.000 platen, CDís en DVDís wist te verkopen. En hij doet ook reggae!
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Smiley (Nederland)
Smiley is geboren op Aruba en is al sinds 1997 met muziek bezig. In 2000 is hij naar Nederland gekomen, waar hij o.a. samenwerkte met Out of Many. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band.
 
 
In samenwerking met:

 
I Repeat (Nederland)
De leadzanger van de Nederlandse reggae band Beef, Pieter Both, wordt ook wel I Repeat (of Irie Pete!) genoemd. Naast Beef doet hij ook projecten met andere (reggae)bands.