- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

PoléPolé Beach Festival
vrijdag 6 augustus 2010 in Strand van Zeebrugge (Belgium)

BRAINPOWER, TLM en de Nederlandse reggaeband POOR MAN FRIEND zullen ook optreden in Belgie! Kom gezllig naar het strand van Zeebrugge op vrijdag 6 augustus.

BLACK STAR SOUND ft. DEN-DEN zal lekkere reggae plaatjes draaien vanaf 20:00.
BRAINPOWER, TLM en POOR MAN FRIEND zullen om 22:00 het podium betreden.
Special guest: producer Asher E op melodica!

Adres: PoléPolé Beach Festival
Strand van Zeebrugge - Belgie

Line up

Speciale gast:

 
Brainpower (Nederland)
Brainpower staat al meer dan 10 jaar aan de top in de Nederlandse Hip Hop! Hij is de énige Nederlandse MC die meer dan 200.000 platen, CD’s en DVD’s wist te verkopen. En hij doet ook reggae!
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.