- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae in Duketown
zondag 26 juni 2011 van 14.00 tot 00.30 in Parade (Den Bosch)
Entree: 5

Op zondag 26 juni beleef je op de Parade in Den Bosch in de warme schaduw van de Sint-Janskathedraal de tweede editie van Reggae in Duketown. Na het succes van vorig jaar is het evenement dit jaar uitgebreid tot een feest dat de hele dag zal duren. De organisatie (Hiphop in Duketown) zorgt voor internationale acts, meer bands, meer DJ's, echte soundsystems, BBQ's en ongetwijfeld een goede sfeer.

Artiesten:
Khalibwoy, Offshore, The Cousins ft. Maikal X & Strawl, Tribute2BobMarley band, Natty (UK) en Marlon 'Ganja Farmer' Asher (Trinidad) meets The High Notes!

Meer info: Reggae in Duketown

Line up

Speciale gast:

 
Marlon Asher (Trinidad)
Marlon 'Ganja Farmer' Asher heeft een van de grootste wereldwijde reggaehits van de afgelopen jaren op zijn naam staan, 'Ganja Farmer'! Hij was in 2011 via Black Star Foundation in Nederland voor diverse optredens.
 
 
Backingband:

 
Rude Rich & The High Notes (Nederland)
Al ruim 10 jaar oogst Rude Rich and the High Notes succes, als een van de weinige groepen ter wereld die authentic ska, rocksteady & early reggae nog precies met de juiste groove en soul ten gehore weet te brengen!
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Maikal X
Maikal X is eigenlijk Shy Rock oftwel Rollarocka! De Amsterdamse rapper zat in de Nederlandse hiphop/reggae band Postmen. Daarna maakte hij deel uit van Gotcha en zijprojecten daarvan. Tegenwoordig weer solo als Maikal X!
 
 
Band:

 
Tribute2BobMarley
Tribute2BobMarley - de band rond Marley lookalike Philip Junior Tecla - herdenkt de King of Reggae door diens levensverhaal te vertellen en zijn muzikale erfenis te laten horen.