- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Official Releaseparty Deventer Vibes
zaterdag 2 november 2013 vanaf 23.00 in Burgerweeshuis (Deventer)

Deventer Vibes is een project van Black Star producer Asher E met diverse hip hop artiesten uit Deventer en omgeving.

Na het succes van Dub & Dwars (reggae album met Brainpower, Black Star label 2010) heeft Asher E een album opgenomen met jong hip hop talent uit zijn eigen woonplaats Deventer.

Het resultaat is een zeer afwisselend compilatie album met een keur aan opkomende Deventerse artiesten, zoals The Puzzle, Samuel, DMG, Sonko, Armani, Jay, DLN, De Grijze Massa, Leezy, Wobie en Phunkz. Alle reggae riddims zijn geschreven en geproduceerd door Asher E.

DJ: Black Star Sound
Showtime Asher E & Deventer Vibes: 23.30 uur
Gratis entree tot middernacht, so be on time!

Adres: Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 9 - Deventer

Line up

Speciale gast:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!
 
 
Uitvoerende artiesten:

 
De Grijze Massa (Nederland)
De Grijze Massa is hip hop met hersens. De drie MC's Knowledge, Dvonz en Raska verwerken in hun muziek voor iedereen herkenbare concepten die afwisselend aan het denken zetten, ontroeren of juist opzwepen.
 

 
The Puzzle (Nederland)
The Puzzle is een collectief van onafhankelijke artiesten, producers, designers en video-makers. Het is een multiculturele groep met invloeden van verschillende muzieksoorten, maar voornamelijk hip hop.
 

 
Samuel (Nederland)
Samuel is al jaren bezig als producer (Producer Snapze), maar schrijf ook eigen nummers. Samuel was finalist Wanted 2009 en Talent van New-Arts (Deventer).
 

 
Phunxz (Nederland)
Phunxz is een rasta rapper uit Deventer die na de EP's Interphunxzy (2011) en Phunxzionaris (2012) onlangs zijn album Phunxzioneel uitbracht.
 

 
Leezy (Nederland)
Leezy is de artiestennaam van rapper Jeffrey Nusmeijer. Hij komt uit Deventer en is artiest bij The Puzzle, een collectief van rappers en producers. Op Deventer Vibes heeft hij de track 'We Doen Het Rustig Aan' samen met DLN.
 

 
DMG (Nederland)
Adlebert van der Woldt, artiestennaam DMG, is actief in de muziek sinds 2003. In de loop der jaren is er een overdosis aan videoclips van hem op het Internet te vinden. DMG brengt zijn muziek uit met zijn eigen team, onder de naam Highpro Productions.
 

 
DLN (Nederland)
DLN heet eigenlijk Delano Poortstra. Hij komt uit Deventer en is pas 19 jaar oud. DLN is al 4 jaar bezig met rap en hij maakt deel uit van The Puzzle.
 

 
Jay (Nederland)
Jay (of kortweg J) is een veelbelovende artiest met Portugese/Angolese roots, die zowel in het Nederlands als in het Portugees rapt. Hij is onderdeel van The Puzzle, een hip hop collectief van onafhankelijke artiesten, producers, designers en video-makers.
 

 
Wobie (Nederland)
Wouter Tempelman, beter bekend als Wobie, is een rapper uit Deventer. In 2005 begon hij met freestylen, later met teksten schrijven en opnames maken.
 

 
Sonko (Nederland)
Sonko BBDB, oftewel 'Bekend Bij De Bekendste'! Sonko verdiept zich in hip hop sinds 1999, maar is echt actief geworden in 2003/2004. Na een aantal jaar ging hij samenwerken met DMG. Zijn motto is liefde en alles wat goed is delen met de medemens.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.