- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Deventer Vibes bij Praamstra Live
vrijdag 29 november 2013 van 17.30 tot 18.00 in Praamstra (Deventer)

Praamstra Live vindt elke vrijdagmiddag plaats om 17:00 in boekhandel Praamstra in Deventer.

Op vrijdag 29 november komen ASHER E en de DEVENTER VIBES CREW hun nieuwe CD presenteren!

Deventer Vibes is een project van Black Star producer ASHER E met jonge hip hop artiesen uit zijn woonplaats Deventer. The album is available on iTunes now!

Adres: Praamstra
Keizerstraat 2 - 7411 HG Deventer
GRATIS ENTREE!

Praamstra Live is een samenwerking van Boekhandel Praamstra, het Burgerweeshuis, Productiehuis Oost-Nederland en Plato.

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!
 

 
The Puzzle (Nederland)
The Puzzle is een collectief van onafhankelijke artiesten, producers, designers en video-makers. Het is een multiculturele groep met invloeden van verschillende muzieksoorten, maar voornamelijk hip hop.
 

 
Samuel (Nederland)
Samuel is al jaren bezig als producer (Producer Snapze), maar schrijf ook eigen nummers. Samuel was finalist Wanted 2009 en Talent van New-Arts (Deventer).
 

 
DMG (Nederland)
Adlebert van der Woldt, artiestennaam DMG, is actief in de muziek sinds 2003. In de loop der jaren is er een overdosis aan videoclips van hem op het Internet te vinden. DMG brengt zijn muziek uit met zijn eigen team, onder de naam Highpro Productions.
 

 
Sonko (Nederland)
Sonko BBDB, oftewel 'Bekend Bij De Bekendste'! Sonko verdiept zich in hip hop sinds 1999, maar is echt actief geworden in 2003/2004. Na een aantal jaar ging hij samenwerken met DMG. Zijn motto is liefde en alles wat goed is delen met de medemens.
 

 
Wobie (Nederland)
Wouter Tempelman, beter bekend als Wobie, is een rapper uit Deventer. In 2005 begon hij met freestylen, later met teksten schrijven en opnames maken.
 

 
DLN (Nederland)
DLN heet eigenlijk Delano Poortstra. Hij komt uit Deventer en is pas 19 jaar oud. DLN is al 4 jaar bezig met rap en hij maakt deel uit van The Puzzle.