- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Deventer Vibes op Festival Keizerrijk
donderdag 29 mei 2014 vanaf 14.00 in Burgerweeshuis (Deventer)

Voor de 4e keer organiseert Burgerweeshuis op Hemelvaartsdag Festival Keizerrijk, hét gratis outdoor hiphop en streetart festival van Deventer.

Ook dit jaar is er een divers programma, met zowel headliners als opkomend talent. Op de mainstage staan dit jaar Mongoose, Diggy Dex, Adje, Fresku, Sjaak, Fata en Postmen. De talentstage zal bemand worden door zowel regionaal als lokaal talent.

Het publiek kan ook deelnemen aan workshops en masterclasses en onder het genot van een drankje heerlijk chillen op het festival terrein.

Deventer Vibes:
Deventer Vibes is er ook bij! Dit is een project van Black Star producer Asher E met jong hip hop talent uit zijn eigen woonplaats Deventer en omgeving, onder wie The Puzzle, Samuel, DMG, Sonko, Armani, Jay, DLN, De Grijze Massa, Leezy, Wobie en Phunkz.

Showtime Deventer Vibes: 20.30 tot 21.00 uur.
Deventer Vibes staat op het HipHopHard podium na Fresku en voor Postmen!

Meer info: Festival Keizerrijk
GRATIS ENTREE!

Adres: Sportpark Keizerlanden
Laan van Borgele 60 - 7415 DJ - Deventer

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!
 

 
Samuel (Nederland)
Samuel is al jaren bezig als producer (Producer Snapze), maar schrijf ook eigen nummers. Samuel was finalist Wanted 2009 en Talent van New-Arts (Deventer).
 

 
Sonko (Nederland)
Sonko BBDB, oftewel 'Bekend Bij De Bekendste'! Sonko verdiept zich in hip hop sinds 1999, maar is echt actief geworden in 2003/2004. Na een aantal jaar ging hij samenwerken met DMG. Zijn motto is liefde en alles wat goed is delen met de medemens.
 

 
Wobie (Nederland)
Wouter Tempelman, beter bekend als Wobie, is een rapper uit Deventer. In 2005 begon hij met freestylen, later met teksten schrijven en opnames maken.
 

 
The Puzzle (Nederland)
The Puzzle is een collectief van onafhankelijke artiesten, producers, designers en video-makers. Het is een multiculturele groep met invloeden van verschillende muzieksoorten, maar voornamelijk hip hop.