- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rapha Pico @ Kokopelli Festival
zaterdag 17 mei 2014 in Goet te Wynckele (Gullegem - BE)

Kokopelli is de naam van de Indiaanse god van muziek, vreugde en vruchtbaarheid. Zijn afbeelding komt voor aan de hele westkant van Noord- en Zuid Amerika.

Een groep actieve creatievelingen gebruikt zijn opvallende verschijning als basis voor een heus wereldmuziekfestival! Kokopelli is een driedaags festival in en rond de dwarsschuur 'Goet te Wynckele' in het hart van Gullegem (BelgiŽ).

Wie naar het festival komt, krijgt standup comedy, djís en muziekbands uit alle windstreken voorgeschoteld. Daarnaast mikt Kokopelli op gezelligheid met straattheater, kinderanimatie en ontspanningspunten.

Op zaterdag 17 mei betreden Rapha Pico & The Roots Rockers de mainstage om 15:00 uur. Later die dag (22:30 uur) staat Anthony B op ditzelfde podium! En natuurlijk nog veel meer artiesten.

Adres: Kokopelli Festival
Goet te Wynckele in de Peperstraat - Gullegem (BelgiŽ)

Meer info: Kokopelli

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 

 
Anthony B (Jamaica)
Anthony B combineert feilloos de beste roots reggae en dancehall in pure sing-jay stijl! Hij behoort samen met Sizzla en Capleton tot de grootsten van het genre.