- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Smile Antwerp Reggae Festival
zaterdag 12 juli 2014 van 13.00 tot 05.00 in Noordkasteel (Antwerpen - BE)
Entree: Ä30 (in voorverkoop: Ä25)

Het Smile Antwerp Reggae Festival - Summer Edition. Love, Peace & Unity!

Het festival heeft 4 verschillende podia, met artiesten als Ken Boothe, Ward 21, Civalizee, Rapha Pico, Verse Ital, One Root, Iron Ites, Asham band en nog veel meer!

Het optreden van Rapha Pico & The Roots Rockers staat gepland op zaterdagmiddag rond 13:30 uur (Mainstage).

Meer info: Antwerp Reggae Festival

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 

 
Verse iTal
Winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014! Verse iTal is geboren in Trinidad/Tobago als Stefan Wilson. Deze veelzijdige artiest is een bekende in de lokale reggaescene in Trinidad/Tobago. In 2012 is hij naar Europa gekomen, hij woont nu in Den Haag.
 

 
Iron Ites (BelgiŽ)
Iron Ites is een roots rock reggae band, die een positieve boodschape wil verspreiden in deze turbulente tijden. Hun muziek heeft een echte jaren 70 sound.
 

 
One Root (BelgiŽ)
One Root (voorheen Sunrockers) is een Belgische reggaeband. Alle bandleden hebben een conservatorium achtergrond en delen de liefde voor roots reggae. Hun multivocale harmonien doen denken aan The Abyssinians, Congos en The Gladiators.