- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

BUNNY WAILER in Paradiso!
donderdag 31 juli 2014 vanaf 19.00 in Paradiso (Amsterdam)
Entree: €31,50

In concert: The honorable Mr. BUNNY WAILER & THE SOLOMONIC REGGAESTRA!

Voorprogramma: RAPHA PICO & THE ROOTS ROCKERS
Support DJs: BLACK STAR SOUND & BACK-A-WALL MOVEMENT en MC JAHFORTH!

Tijden:
19:00 DJs: BLACK STAR SOUND / BACK-A-WALL MOVEMENT
19:30 Live on stage: RAPHA PICO & THE ROOTS ROCKERS
20:30 Live on stage: BUNNY WAILER!
22:30 Afterparty in de kelder van Paradiso!

Adres: Paradiso
Weteringschans 6-8, Amsterdam

Voorverkoop kaarten via Ticketmaster!

Line up

Speciale gast:

 
Bunny Wailer (Jamaica)
In 1963 vormden Bob Marley, Peter Tosh en Bunny Wailer de legendarische groep 'The Wailers'. Bunny Wailer wordt vaak 'the forgotten Wailer' genoemd want hij heeft volgens velen nooit de eer gekregen die hem toekomt. Hij is hij één van de belangrijkste grondleggers van de reggae.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Back-a-Wall Movement (Nederland)
Back-a-Wall Movement is een reggae soundsystem met een positieve boodschap, naar Jamaicaans voorbeeld. Al meer dan 15 jaar draaien Papa Hobbol en Remy Rootical hun plaatjes, alleen vinyl en het liefst 7".
 

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 
 
Voorprogramma:

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.