- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Deventer Vibes op Afro-Latino Festival
zaterdag 21 juni 2014 in Festivalterrein Miekersweg (Bree - BE)

Het Afro-Latino Festival vindt plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juni 2014 in Bree (BelgiŽ)!

Artiesten die optreden zijn o.a. Daddy Yankee, Busy Signal, Macka B, Babylon Circus, Pow Pow Movement, Skarra Mucci en ook een aantal Nederlandse artiesten zoals Rootsriders ft. Mitchell Brunings en Deventer Vibes!

Deventer Vibes:
Deventer Vibes is een project van Black Star producer Asher E met jong hip hop talent uit zijn eigen woonplaats Deventer en omgeving, onder wie The Puzzle, Samuel, DMG, Sonko, Armani, Jay, DLN, De Grijze Massa, Leezy, Wobie en Phunkz.

Het optreden van Deventer Vibes vindt plaats op de Hakuna Matata stage op zaterdag 21 juni van 15:00 tot 15:45 uur!

Meer info en volledige line-up: Afro-Latino Festival

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!
 

 
DLN (Nederland)
DLN heet eigenlijk Delano Poortstra. Hij komt uit Deventer en is pas 19 jaar oud. DLN is al 4 jaar bezig met rap en hij maakt deel uit van The Puzzle.
 

 
DMG (Nederland)
Adlebert van der Woldt, artiestennaam DMG, is actief in de muziek sinds 2003. In de loop der jaren is er een overdosis aan videoclips van hem op het Internet te vinden. DMG brengt zijn muziek uit met zijn eigen team, onder de naam Highpro Productions.
 

 
Wobie (Nederland)
Wouter Tempelman, beter bekend als Wobie, is een rapper uit Deventer. In 2005 begon hij met freestylen, later met teksten schrijven en opnames maken.
 

 
Samuel (Nederland)
Samuel is al jaren bezig als producer (Producer Snapze), maar schrijf ook eigen nummers. Samuel was finalist Wanted 2009 en Talent van New-Arts (Deventer).
 

 
Sonko (Nederland)
Sonko BBDB, oftewel 'Bekend Bij De Bekendste'! Sonko verdiept zich in hip hop sinds 1999, maar is echt actief geworden in 2003/2004. Na een aantal jaar ging hij samenwerken met DMG. Zijn motto is liefde en alles wat goed is delen met de medemens.
 

 
The Puzzle (Nederland)
The Puzzle is een collectief van onafhankelijke artiesten, producers, designers en video-makers. Het is een multiculturele groep met invloeden van verschillende muzieksoorten, maar voornamelijk hip hop.