- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae op Reurpop
zaterdag 6 juni 2015 in Festivalterrein (Ruurlo)

Reurpop is een driedaags festival in de achterhoek dat plaats vindt op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015. In 2015 vindt de 8e editie van het festival plaats. Er is volop sfeer, gezelligheid, vermaak, kwaliteit en originaliteit voor jong & oud.

Enkele bekende artiesten die Reurpop de afgelopen jaren hebben aangedaan zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom, Kensington & Jett Rebel. De line-up voor 2015 zal de komende maanden naar buiten worden gebracht.

Dit jaar verzorgt Black Star Foundation een aantal acts voor de Peace, Love & Music weide op Reurpop!

Zaterdag 6 juni - Live on stage:

  • Brainpower Dub & Dwars reggaeset met Black Star Sound
  • Rapha Pico & The Roots Rockers!

Adres: Reurpop
Wiersseweg (tegenover huisnummer 47) in Ruurlo

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Brainpower
Brainpower staat al meer dan 10 jaar aan de top in de Nederlandse Hip Hop! Hij is de énige Nederlandse MC die meer dan 200.000 platen, CD’s en DVD’s wist te verkopen. En hij doet ook reggae!
 

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.