- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Roots Reggae Festival
4 - 5 juli 2015 in A la Ferme Beriot (Hensies - BE)

Het Roots Reggae Festival in Belgie is een benefiet festival georganiseerd door Regard sur l'Autre Asbl. Deze organisatie helpt kinderen en armen in de omgeving met sociale of professionele problemen.

Artiesten die optreden zijn Black Star Sound, Bob Wasa, D Julion, D-Jahwest, General Lion I, Kawa Dub, Les Guetteurs, Mo’ Kalamity, Natty Roots, Naturality, Panache Culture, Rapha Pico en Rod Taylor.

Black Star Sound ft. MC Jahforth opent het festival op beide dagen (zaterdag van 11:00 tot 12:30 uur en zondag van 13:00 tot 14:30 uur).
Rapha Pico & The Root Rockers betreden het podium op zaterdag 4 juli (van 17:30 tot 19:00 uur)!

Adres: A la Ferme Beriot
Rue de Fayt 33 - Montroeul sur Haine
7350 Hensies - Belgie

Meer info: Roots Reggae Festival / Facebook

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!