- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae Bounce in Hoorn
vrijdag 12 juni 2015 van 22.00 tot 04.00 in Backstage (Hoorn)

Reggaefeestje georganiseerd door BACK-A-WALL MOVEMENT! The next veteran link-up at the Paparazzi dancehall!

DJs: BLACK STAR SOUND & BACK-A-WALL MOVEMENT
Live on stage: RAPHA PICO & VERSE ITAL!

Adres: Backstage (voorheen Paparazzi)
Koepoortsplein 3 - 1621 HK Hoorn

GRATIS ENTREE!

Line up

Speciale gasten:

 
Verse iTal
Winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014! Verse iTal is geboren in Trinidad/Tobago als Stefan Wilson. Deze veelzijdige artiest is een bekende in de lokale reggaescene in Trinidad/Tobago. In 2012 is hij naar Europa gekomen, hij woont nu in Den Haag.
 

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 
 
DJ's:

 
Back-a-Wall Movement (Nederland)
Back-a-Wall Movement is een reggae soundsystem met een positieve boodschap, naar Jamaicaans voorbeeld. Al meer dan 15 jaar draaien Papa Hobbol en Remy Rootical hun plaatjes, alleen vinyl en het liefst 7".
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.