- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae Fever in Utrecht
zondag 28 juni 2015 van 15.00 tot 23.00 in TivoliVredenburg (Utrecht)
Entree: 39 (in voorverkoop: 35)

Reggae Fever is coming to town!
Calling all reggae lovers! De Oosterpoort en TivoliVredenburg presenteren samen met trots en plezier Reggae Fever, een nieuwe, zomerse festival-tweedaagse vol irie vibes. Onder andere internationale reggae sterren Tarrus Riley, Beres Hammond en Gentleman staan garant voor fijne roots, warme lovers rock en energieke rub-a-dub. Zaterdag 27 juni staan ze in De Oosterpoort in Groningen, en een dag later, op zondag 28 juni, in TivoliVredenburg in Utrecht.

Naast deze grote sterren is er op beide festivaldagen ook veel aandacht voor lokaal talent, zoals Joggo, Ziggi (alleen in Groningen), Kenny B (alleen in Utrecht) en Heights Meditiation. Verschillende soundsystems, een markt en lekker eten maken onderdeel uit van het programma. Ook aan de kids wordt gedacht, Reggae Fever is daarmee ook family time!

Black Star draait op de soundstage bij de markt (Plein 6) samen met zangeres Leah Rosier! Andere sound en acts: Pressure Beat Sound, Don Arco, Sista Souljah, Livewire, Keytown Sound, Sensiriti Sound en Skank Around Sound feat. Jr Kenna, Rapha Pico & Steve Hendrix.

Adres: TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11 - 3511 WC Utrecht

Line up

Speciale gast:

 
Beres Hammond (Jamaica)
Beres Hammond mag met recht een reggae-legende genoemd worden! Hij is de 'King of Lovers rock' met zijn soulvolle stem en romantische lovers tunes. Hij is al actief sinds de jaren '70, maar brak echt door in de jaren '90.
 
 
Uitvoerende artiesten:

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 

 
Joggo
Joggo is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op #2 in de officiele Duitse reggae charts.
 

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Skank Around Sound (Nederland)
Skank Around Sound feat. DJ Dab draait al jaren geregeld op reggae feesten en -concerten in de Melkweg (Amsterdam). Daarnaast organiseert Dab zelf Reggaebomb (Utrecht).
 

 
Keytown Sound (Leiden)
De Leidse Keytown Sound bestaat uit selectors Martial Ard, Senior en D-Leon met Papa Aya als singjay. Ze draaien recht door zee Roots Reggae en Dancehall, van toen tot en met nu.