- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sugar & Spice: Lovely Girl release party!
donderdag 12 november 2015 van 20.00 tot 00.00 in Sugarfactory (Amsterdam)

Sugar & Spice is een nieuw reggae feestje in de Sugarfactory in Amsterdam, georganiseerd door Back-A-Wall Movement, Black Star Foundation en Leah Rosier.

De tweede editie van Sugar & Spice staat in het teken van de release van Lovely Girl riddim (Black Star label) inclusief de release van de nieuwe single en videoclip van Leah Rosier. Daarnaast komt Rapha Pico optreden en nog een aantal special guests... Bredda Marcus en Mr. Aya zijn ook van de partij! It's nice like Sugar & Spice.

Lovely Girl is jaren geleden al opgenomen voor het album Blaze Fire van Osagyefo (Black Star label, 2007). De muziek is geschreven door Osagyefo (Ghana), Tuff Lion (Virgin Islands) en Black Star producer Asher-E (Holland). Inmiddels hebben diverse Internationale artiesten een versie op Lovely Girl riddim, onder wie Lutan Fyah, Spectacular en Vivian Jones (Jamaica), Mr. Aya en Jr. Yellam (Frankrijk), Joggo, K-Wida, Bredda Marcus en Leah Rosier (Holland).

De entree is 5. Alle bezoekers krijgen een gratis Sugar & Spice mixtape! Er is boven een grote ruime rook/expositie ruimte aanwezig.

Let op: Sugar & Spice duurt van 20:00 tot 24:00 uur, dus wees op tijd! Vanaf middernacht vindt er een dancefeest plaats, bezoekers mogen natuurlijk blijven.

Adres: Sugarfactory
Lijnbaansgracht 238 - 1017 PH Amsterdam

Meer info: Sugar & Spice

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Mr. Aya
Mr. Aya is een singjay uit het noorden van Frankrijk. In 2011 kwam zijn eerste album uit en in 2013 won hij de Benelux Reggae Award voor MCs en zangers!
 

 
Bredda Marcus
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 
 
MCs:

 
Michelle
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 

 
Jahforth
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 
 
Resident DJ:

 
Back-a-Wall Movement
Back-a-Wall Movement is een reggae soundsystem met een positieve boodschap, naar Jamaicaans voorbeeld. Al meer dan 15 jaar draaien Papa Hobbol en Remy Rootical hun plaatjes, alleen vinyl en het liefst 7".
 

 
Black Star Sound
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.