- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Leah Rosier & Rebel Jam bij Top2000 a gogo
dinsdag 29 december 2015 vanaf 19.30 in NPO 3 (TV)

Ieder jaar, tussen Kerst en Oud&Nieuw, zendt de NTR op televisie (NPO 3) het goed bekeken Top2000 a gogo uit. Top2000 a gogo is een programma waarin een compleet scala aan popklassiekers de revue passeert.

De Top 2000 a Gogo is dé muzikale afsluiter van het jaar op NPO 3, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis.

Vast onderdeel is de popquiz aan de bar bij Matthijs en Leo Blokhuis, een korte quiz met 2 bekende Nederlanders waarbij fragmenten en muziekclips centraal staan. De twee kandidaten zijn: Rob Stenders (radio DJ) en Eva van Wijdeven (actrice).

Een terugkomend item in de quiz zijn de zogenaamde muzikale verrassing, waarbij de kandidaten worden verrast door een muzikant of artiest. In dit geval zijn dat LEAH ROSIER samen met REBEL JAM band, die een aantal bestaand popnummers uit de Top 2000 lijst spelen in hun eigen stijl, reggae!

De Top20000 a gogo wordt uitgezonden op 29 december 2015 om 19:30 uur op NPO 3!

Line up

Backingband:

 
Rebel Jam (Nederland)
Rebel Jam is een roots reggae band onder leiding van de charismatische bandleider, gitarist en leadzanger Robby Pinas. De band staat garant voor een energieke en afwisselende show.
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.