- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star en Leah op Jamaicaanse radio!
donderdag 28 januari 2016 van 20.00 tot 22.00 in Bess FM (Kingston - JA)

Black Star Sound is uitgenodigd op het Jamaicaanse nationale radiostation Bess FM! Daarnaast zal Leah Rosier uitgebreid geinterviewd worden over haar nieuwe album Only Irie Vibes (20-21h). Tussen 21-22h zal Black Star Sound haar 'dubplate selection box' open trekken.

Uitzending Real Rock Radio - Bess FM op donderdagavond 28 januari 2016 vanaf 19:00 locale tijd.

Luister hier ons interview in 2014: Soundcloud

Line up

Speciale gasten:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.