- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star naar Polen!
vrijdag 18 november 2016 vanaf 20.00 in Stary Klasztor (Wrocław - POL)

Black Star Sound is uitgenodigd voor 2 optredens in Wrocław (Polen)! We draaien plaatjes op de pre-party van het One Love Sound Fest 2016 (vrijdag 18 november) en in de VIP/backstage area van het festival zelf (zaterdag 19 november)!

Optredende artiesten: GUSSIE P (UK), ROBBO DREAD (Scientist Sound System) feat. KING LOVER (UK/Jamaica), BLACK STAR SOUND (Holland) en RISE UP SOUND SYSTEM (Polen) feat. RAGGASAPIENS (Ukraine).

De Before Party vindt plaats in Stary Klasztor (oud klooster)!
Adres: Sala Gotycka w Starym Klasztorze
ul. Purkyniego 1, 50-155 Wrocław (Polen)

Tickets: entree is gratis voor iedereen die een kaartje heeft voor het One Love Sound Fest 2016! Anders betaal je 10 PLN entree.

Meer info (Facebook):
* Before Party One Love Sound Fest (18 november 2016)
* One Love Sound Fest (19 november 2016)

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!