- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rapha Pico & Friends op Reurpop 2017
zondag 11 juni 2017 vanaf 18.00 in Festivalterrein (Ruurlo)

Reurpop is een driedaags festival in de Achterhoek dat plaatsvindt op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017. In 2017 vindt de 10e editie van het festival plaats. Er is volop sfeer, gezelligheid, vermaak, kwaliteit en originaliteit voor jong & oud.

Enkele bekende artiesten die Reurpop de afgelopen jaren hebben aangedaan zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom, Kensington & Jett Rebel. De line-up voor 2017 zal de komende maanden naar buiten worden gebracht.

Op zondag 11 juni 2017 verzorgt Black Star Foundation een bijzondere reggae-set voor podium de Zandkoele op Reurpop: RAPHA PICO & FRIENDS live on stage, met daarbij een aantal bijzondere special guests... Joggo, Jr. Kenna en Ashwin Jaydee!

Adres: Reurpop
Wiersseweg (tegenover huisnummer 47) in Ruurlo

Line up

Speciale gasten:

 
Joggo (Suriname/Nederland)
Joggo is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op #2 in de officiele Duitse reggae charts.
 

 
Junior Kenna (Nederland)
De jonge en getalenteerde reggae/dancehall artiest Jr. Kenna heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen. Zowel zijn moeder, omen en neven, als zijn vader (Kendread) zijn werkzaam als professioneel artiest en treden nog regelmatig op. Jr. Kenna is half Surinaams en half Indonesisch.
 

 
Ashwin Jaydee

 
 
Uitvoerende artiest:

 
Rapha Pico (Nederland)
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.