- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rapha Pico & Friends op Reurpop 2017
zondag 11 juni 2017 van 14.00 tot 19.30 in Festivalterrein (Ruurlo)

Reurpop is een driedaags festival in de Achterhoek dat plaatsvindt op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017. In 2017 vindt de 10e editie van het festival plaats. Er is volop sfeer, gezelligheid, vermaak, kwaliteit en originaliteit voor jong & oud.

Enkele bekende artiesten die Reurpop de afgelopen jaren hebben aangedaan zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom, Kensington & Jett Rebel. De line-up voor 2017 bestaat o.a. uit The Partysquad, La Fuente, Ed Struijlaart, Kraantje Pappie en vele anderen.

Op zondag 11 juni 2017 staat podium Zandkoele in het teken van reggae! Black Star Foundation verzorgt hier een bijzondere reggae-set: RAPHA PICO & FRIENDS live on stage, met daarbij een aantal bijzondere special guests... JR. KENNA, ZED I en ASHWIN JAYDEE! Zorg dat je erbij bent, ze spelen om 18:00 uur.

Zondag spelen er nog meer reggae bands op podium de Zandkoele, zoals de ROOTSRIDERS. Tevens is er een MARLEY CORNER met zitzakken, kortingsbonnen (20% korting op alle Marley producten!) en nog veel meer..

Adres: Reurpop
Wiersseweg (tegenover huisnummer 47) in Ruurlo

Line up

Speciale gasten:

 
Ashwin Jaydee

 

 
Junior Kenna (Nederland)
De jonge en getalenteerde reggae/dancehall artiest Jr. Kenna heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen. Zowel zijn moeder, omen en neven, als zijn vader (Kendread) zijn werkzaam als professioneel artiest en treden nog regelmatig op. Jr. Kenna is half Surinaams en half Indonesisch.
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Rapha Pico (Nederland)
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.