- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star Sound op Inner City Dub
maandag 23 januari 2017 in Innercity Dub (Kingston - JA)

Black Star Sound zal dit jaar draaien op Inner City Dub, een Roots, Dub, Reggae sessie die elke maandag plaatsvindt in Kingston, Jamaica. Inner City Dub creŽert een plek voor healing, vernieuwing en verlichtende entertainment. Het is de revolutie van de muzikale 'mindscape' van de ghetto.

De wekelijkse Reggae / Dub sessie wordt georganiseerd door I-Nation, een jonge sociaal werker, reizend boekverkoper en een van de intellectuele inspirators achter de Reggae Revival Movement.

Verwacht een muur van speakers, lokale Rastafarians en een aantal toeristen, een bar, ital food en books for sale. Het feestje vond plaats in Tivoli Gardens, downtown Kingston, vlak naast het terrein waar de legendarische Passa Passa feesten werden gehouden (tot 2010), waardoor duizenden Jamaicanen maar ook buitenlanders Tivoli Gardens bezochten. Sindsdien was Inner City Dub het eerste event dat weer feestgangers richting West Kingston bracht. Recentelijk zijn de Inner City Dub sessies verhuisd naar The Ark (African Roots & Kulcha Center) op Cargill Avenue in Kingston.

Adres: Inner City Dub
The Ark - 6 Cargill Avenue - Kingston - Jamaica

Meer info: Inner City Dub

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7Ē-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MCs:

 
Exile Di Brave
Exile Di Brave is een jonge Jamaicaanse reggae artiest, geboren in Portmore (vlakbij Kingston). In 1999 begon hij met rappen toen hip hop groter werd in de Jamaicaanse muziekcultuur. Inmiddels tour hij door Europa, in 2015 stond hij o.a op Reggae Geel (Belgie) en Rototom Sunsplash (Spanje).
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!