- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Leah Rosier in store at Concerto (Amsterdam)
vrijdag 17 november 2017 vanaf 16.00 in Concerto (Amsterdam)

Vrijdag 17 november komt Leah Rosier naar Concerto om haar nieuwe album 'The Black Star Tracks' te presenteren. Het album bevat 11 tracks, waarvan een ‘dub'versie.

De muziek is deels ingespeeld en opgenomen in Jamaica met de Firehouse Crew en deels in Nederland door Black Star producer Asher-E (en een aantal andere muzikanten), die ook alles gemixt heeft.

Leah Rosier treedt op in Concerto samen met Black Star Sound. Meet & Greet Leah en zorg dat je een gesigneerde gloednieuwe CD bemachtigt!

Vanaf 16:00 uur. Gratis entree!

Adres: Concerto
Utrechtsestraat 60, 1017 VP Amsterdam

Meer info: Facebook event / Concerto

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.