- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Release party The Black Star Tracks
vrijdag 1 december 2017 van 20.00 tot 00.00 in Sugarfactory (Amsterdam)
Entree: 12,50 (in voorverkoop: 10)

Leah Rosier komt met een nieuw album uit op Black Star Label! Het album heet 'The Black Star Tracks' en bevat 11 solo tracks van Leah Rosier, waarvan 1 dub versie. Leah doet alle zang, inclusief alle achtergrondzang. De muziek is deels geschreven en gespeeld door de Firehouse Crew (Jamaica) en Asher-E (Holland). Alle tracks zijn geproduceerd en gemixt door Asher-E.

Live on stage: Leah Rosier & TwoRoots band!
Support DJ voor/na het concert: Black Star Sound

Kaarten in de voorverkoop kosten slechts 10 (+1,50 servicekosten), inclusief de gloednieuwe CD 'The Black Star Tracks' van Leah Rosier! Aan de deur zijn de kaarten Ω12,50, ook inclusief de nieuwe CD.
Er is boven een grote ruime rook/expositie ruimte aanwezig.

Let op: het duurt van 20:00 tot 24:00 uur, dus wees op tijd! Vanaf middernacht vindt er een dancefeest plaats, bezoekers mogen natuurlijk blijven.

Adres: Sugarfactory
Lijnbaansgracht 238 - 1017 PH Amsterdam

Meer info: Facebook event

Line up

Speciale gast:

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MCs:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!