- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star Sound at Vinyl Thursdays!
donderdag 25 januari 2018 van 18.00 tot 01.00 in Nanook (Kingston - JA)

Het legendarische wekelijkse Vinyl Thursdays feestje in Kingston, Jamaica, georganiseerd door EDB Entertainment, is verplaatst van Regal Plaza (Cross Roads) naar een nieuwe lokatie: Nanook op Burlington Avenue.

Op donderdag 25 januari is Black Star Sound uit Amsterdam gast DJ op Vinyl Thursdays. We are honored to spin some vinyl at this great party! Who will grab the mic?

Van 18:00 tot 01:00 - Entree J$ 300 (ongeveer 2)!

Adres: Nanook
20, Burlington Avenue - Kingston (Jamaica)

Line up

Speciale gast:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 
 
Hosts:

 
Kazam Davis (Jamaica)
Kazam Davis is een bescheiden Rastafarian afkomstig van de Twelve Tribes of Israel. Zijn missie is om vrede en liefde te verspreiden door zijn teksten. In 2014 bracht hij zijn EP Ancient Warriors uit, in 2015 toerde hij door Europa en in 2016 was hij terug!
 

 
Infinite (Jamaica)
Infinite is een jonge Jamaicaanse reggae artiest. Hij pakt regelmatig de mic op Vinyl Thursdays in Kingston (Jamaica) en in 2016 tour hij samen met Kamaz Davis (Jamaica) en Black Omolo (Kenia/Nederland) door Europa.