- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Leah Rosier & Black Star @ Dubyard Festival
zaterdag 25 augustus 2018 in Dubyard (Blanden - BE)

Roots Livity presenteert de 4de editie van Dubyard Festival. Dit jaar 2 dagen, een grotere muzikale diversiteit en meer live muziek!

Bereid je voor op 2 dagen en nachten vol positive vibes aan de rand van het bos in Blanden (bij Leuven) met o.a. live muziek & sound systems, gratis workshops, sport activiteiten, akoestische kampvuur jamsessie, vegetarisch eten en zelfgemaakte drankjes, een kunst expositie, entertainment voor kinderen, gratis camping en de toegang is een vrijwillige bijdrage!

Leah Rosier betreedt het podium zaterdagavond (20u-22u) samen met Black Star Sound en special guest Asher-E op melodica!

Vrijdag (18u-02u) en zaterdag (12u-02u).

Adres: Kartuizersstraat, 3053 Blanden, Brabant, BelgiŽ

Meer info: Facebook event

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7Ē-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 
 
Onder voorbehoud:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!