- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star supports Mellow Mood
vrijdag 7 september 2018 vanaf 19.30 in Sugarfactory (Amsterdam)
Entree: €16,50

De show van de Italiaanse reggae band Mellow Mood in Sugarfactory in Amsterdam is verplaatst van 7 mei naar 7 september 2018! Misschien ken je ze van Rototom Sunsplash Festival (Spanje), waar ze in 2014, 2015 en 2017 op de main stage stonden.

DJ voor en na de show: Black Star Sound!

Programma:
19:30 Deuren open / Black Star Sound
21:00 Live on stage: Mellow Mood
22:30 Einde / Black Star Sound

Adres: Sugarfactory
Lijnbaansgracht 238
 - 1017 PH Amsterdam

Meer info: Facebook event (verplaatst van 7 mei naar 7 september 2018!)

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Mellow Mood (Italië)
Mellow Mood is een Italiaanse reggae band, onder leiding van de tweeling Jacopo en Lorenzo Garzia (allebei op zang en gitaar). De band heeft hartverwarmende liveshows als specialiteit en is daardoor ook buiten het geboorteland erg succesvol. Komt dat zien!
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!