- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rastaplas 2018
14 - 15 juli 2018 in Noord Aa (Zoetermeer)

Deze editie van Rastaplas Festival duurt wederom maar liefst 2 dagen! Zaterdag 14 juli vindt Rastaplas plaats zoals men gewend is van de afgelopen jaren. Vanaf vorig jaar is ook de zondag (15 juli) toegevoegd, waarbij meer lokaal talent een kans krijgt het podium te betreden.

Black Star Sound is sowieso weer van de partij! Dit keer nemen we Asher-E mee op melodica als special guest... Daarnaast staan o.a. Inner Circle, The Dubbeez en King Shiloh op het podium!

Volledig programma Rastaplas 2018 volgt z.s.m.

Adres: Noord Aa - Zoetermeer (Bekijk hier kaart)

Meer info: Rastaplas

Line up

Speciale gast:

 
Asher-E (Nederland)
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.