- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rastaplas 2019
13 - 14 juli 2019 in Noord Aa (Zoetermeer)

Deze editie van Rastaplas Festival duurt wederom maar liefst 2 dagen! Zaterdag 13 juli vindt Rastaplas plaats zoals men gewend is van de afgelopen jaren. Sinds 2 jaar is ook de zondag (14 juli) toegevoegd, waarbij meer lokaal talent een kans krijgt het podium te betreden.

Black Star Sound is weer van de partij! Dit keer nemen we Exile Di Brave mee on di mic als special guest... We draaien, net als vorig jaar, op zaterdagmiddag een setje van 1,5 uur op de soundsystyem van King Shiloh!

Volledig programma Rastaplas 2019 volgt z.s.m.

Adres: Noord Aa - Zoetermeer

Meer info: Rastaplas

Line up

Speciale gast:

 
Exile Di Brave
Exile Di Brave is een jonge Jamaicaanse reggae artiest, geboren in Portmore (vlakbij Kingston). In 1999 begon hij met rappen toen hip hop groter werd in de Jamaicaanse muziekcultuur. Inmiddels tour hij door Europa, in 2015 stond hij o.a op Reggae Geel (Belgie) en Rototom Sunsplash (Spanje).
 
 
DJ:

 
Black Star Sound
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MCs:

 
Michelle
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 

 
Jahforth
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!