- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Osagyefo op Bass Culture Radio
woensdag 25 juli 2007 van 22.00 tot 00.00 in Salto Radio (Groove FM)

Elke woensdagavond Bass Culture Radio (Salto lokale radio Amsterdam) met DJ Parttime Warrior, DJ Jah Depender & guests. Woensdag 25 juli 2007 zijn Dennis en Michelle van Black Star Foundation te gast, samen met hun artiest Osageyfo (Ghana). We zullen wat nummers laten horen van Osagyefo binnenkort uit te komen album en er zal natuurlijk uitgebreid gesproken worden met dit Afrikaanse talent!

Bass Culture Radio:
Elke woensdag van 22.00 tot middernacht op Groove FM: 88.1 op je kabel & 106.8 FM. Niet in Amsterdam of geen kabel? Geen probleem!
Check de live stream op Salto Radio.

Voor meer informatie, zie www.bassculture.nl.

Line up

Speciale gast:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
Host:

 
DJ Parttime Warrior & Jah Depender (Nederland)
DJ's Parttime Warrior en Jah Depender zijn de mannen achter Radio Bass Culture. Ze hebben een achtergrond in drum&bass en hebben een zeer grote en brede collectie reggae, dub en aanverwante muzieksoorten.