- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae at Revert Summersession
zondag 26 augustus 2007 in Dreef (Haarlem)

Op zondag 26 augustus organiseert de Revert voor het negende jaar weer de legendarische Summersession! Dit jaar staat er weer een enorm podium en daar gaat Osagyefo (Ghana) met Poor Man Friend een spetterend optreden op verzorgen! Ook de Lekkahband Soundcrew is present!

Neem je skateboard mee! Voor meer informatie, zie: Revert

Line up

Speciale gast:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 
 
DJ:

 
Lekkah Band Soundcrew
Lekkahband Soundcrew uit Haarlem draait ska, rocksteady, reggae, dub, dancehall, jungle, drum 'n bass en meer! De crew bestaat uit de DJs Tjarda, Dr. Wildread en Coenraet en MC Ruff Nas.