- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


 
Shamba Lion Sound System (Nederland)
Shamba Lion is een sound system, dat staat voor de authenticiteit van reggae muziek. Shamba Lion brengt het publiek terug naar de basis van de reggae door middel van diepe baslijnen, cultural tunes en positieve vibes!
 
Biografie
Shamba Lion Sound System is opgericht door Tjarda (Lekkahband Sound) en Ray Ranking. Kort daarna kwamen Dr. Wildread en Pappa Hobbol (Back-A-Wall Movement) erbij en de Shamba Lion crew was compleet. Iedere selector heeft zijn eigen achtergrond en unieke stijl binnen de authentieke reggae muziek, wat samenvloeit tot Shamba Lion Sound. Hierdoor is er een unieke mix van stijlen ontstaan, die varieert van roots, reggae, rockers en steppers uit de 70s en 80s, rub-a-dub, moderne roots en een kleine twist van digital steppers.

Website Shamba Lion

Foto gallerij: 2 foto's

Wilt u meer informatie over Shamba Lion Sound System of wilt u Shamba Lion Sound System boeken, stuur dan een e-mail naar Black Star Foundation.

 
Oude evenementen
 •  
 • Vinyl Thursdays Amsterdam (mei)  
  Hunter's Grand Cafe (Amsterdam)  
  16 mei 2019
   
 •  
 • Releaseparty Shamba Lion Sound System  
  De Lichtfabriek (Haarlem)  
  24 oktober 2014