Contact


Stichting Black Star (Black Star Foundation)

Adres:

Van Speijkstraat 31-3
1057 GK Amsterdam
Tel: 020 - 612 08 41
E-mail: Black Star Foundation

Kamer van Koophandel nr: 34188539
Bankrekening (IBAN): NL47INGB0009590243
BIC: INGBNL2A

Crew


Michelle Boekhout van Solinge

bestuurslid: voorzitter/penningmeester - organisator

Michelle Boekhout van Solinge

Michelle, afgestudeerd in de Fysische Geografie (UvA 1997), organiseerde tijdens haar studietijd al feesten en evenementen. Zij heeft veel gereisd in Azië, Afrika en de Cariben en heeft in 2002 in Ghana (West Afrika) gewoond en gewerkt. Terug in Nederland heeft zij Black Star Foundation opgericht. Michelle houdt zich voornamelijk bezig met management en boekingen van bands/artiesten, promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Ze geeft ook muzikale lezingen en is MC voor Black Star Sound!

Dennis van Tetering

DJ - adviseur

Dennis van Tetering

Dennis (a.k.a. Den-Den) is de vaste DJ van Black Star Foundation (Black Star Sound) en hij werkt nauw samen met Michelle aan de verschillende projecten van Black Star Foundation, zoals Black Star label. Ook in het dagelijks leven houdt Dennis zich bezig met muziek. Hij werkte resp. voor Free Record Shop, Fame Music, Zomba/Jive, BMG, Sony/BMG en nu al jaren voor Universal Music.

Asher-E

muzikant - producer

Asher-E

Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij was o.a. toetsenist in de reggaebands The Irie Connection, Higher Ground, Out of Many en dProcessor. In het dagelijks leven werkt Asher-E op een biologische boerderij en kweekt en verzorgt hij diverse groenten en zaden. Voor Black Star Foundation heeft Asher-E al vele dubplates en tunes geproduceerd en afgemixt en werkt hij samen met onze artiesten aan nieuwe nummers.