- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


 
SBMG (Suriname/Nederland)
'Sawtu Boys Money Gang' oftewel SBMG tekende in 2013 bij Top Notch. Begin 2014 kwam de hitsingle 'Oeh Na Na' uit, die in minder dan een jaar tijd ruim 4,5 miljoen keer bekeken is op YouTube.
 
Biografie
SMBG bestaat uit Amsterdammers Chyvon Pala a.k.a. Chivv en Henk Mando a.k.a. Henkie T. Beide leden zijn beiden opgegroeid en woonachtig in Kraaiennest, een wijk in Amsterdam Zuidoost. De twee kennen elkaar al jaren waaruit een hechte vriendschap is ontstaan, die verder ontplooide op de middelbare school. In deze tijd is de liefde voor muziek ontstaan.

Enkele jaren geleden besloten Chivv en Henkie T om een samenwerking aan te gaan. Op 15-jarige leeftijd brachten de twee het nummer 'Heel Arrogant' uit, waarmee ze al diverse optredens binnen haalden. De afgelopen jaren brachten diverse releases de twee een flinke aanhang en een groot bereik.

Oktober 2016 vertrok SBMG samen met Michelle van Black Star Foundation naar Kingston (Jamaica) voor opnames voor hun nieuwe album: het schieten van een videoclip en een samenwerking met de Jamaicaanse Firehouse Crew. Binnenkort meer info hierover..

Meer info SBMG (Top-Notch website)

Foto gallerij: 4 foto's