- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Lady K-Wida op Road to Parkpop!
woensdag 28 mei 2008 vanaf 19.30 in Musicon (Den Haag)

Parkpop en radiozender FunX zijn ook dit jaar op zoek naar jong urban muziektalent. Tijdens The Road to Parkpop strijden vele beginnende urban artiesten en bands (R&B, soul, hiphop en rap) voor een plekje op de Haagse XStage op Parkpop. De finale is te zien op vrijdag 27 juni op de Grote Markt in de Haagse binnenstad.

Dit jaar vinden de voorrondes (14, 21 en 28 mei) plaats in muziekcentrum Musicon te Den Haag. Lady K-Wida betreedt het podium samen met Poor Man Friend band op de allerlaatste voorronde voor de Road to Parkpop. Hun optreden vindt plaats rond 22:00 uur en de entree is gratis!

Adres Musicon:
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag

Line up

Speciale gast:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.