- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Lady K-Wida op Parkpop Festival!
zondag 29 juni 2008 van 13.00 tot 20.30 in Zuiderpark (Den Haag)

Op vrijdag 27 juni (2 dagen voor Parkpop!) vinden de finales plaats van de Road to Parkpop, waar urban artiesten en bands strijden voor een plekje op de Haagse XStage op Parkpop. Want wat geeft je carrière een betere start dan een optreden op het grootste gratis popfestival van Europa mèt ondersteuning van de urban muziekzender van het moment?

Het nieuw urban podium XStage op Parkpop is een samenwerking tussen Parkpop en radiozender FunX. De Haagse editie van XStage wordt ondersteund door de Haagse Hogeschool.

De voorrondes van de Road to Parkpop in Musicon (Den Haag) leverden zes finalisten op. De drie winnende acts zijn Buju Mouse, L4 en Lady K-Wida! Zij betreden op 29 juni 2008 de Haagse editie van XStage in het Zuiderpark.

Het optreden van Lady K-Wida vindt plaats om 13:30 uur op de XStage op Parkpop 2008.

Andere acts op Parkpop zijn o.a. Morgan Heritage, The Opposites, Kula Shaker, Sheryl Crow, Racoon, Matt Bianco, Jason Mraz, Moke, The Hoosiers, Silkstone en Mala Vita.

Voor het Parkpop programma en andere info, zie Parkpop

Line up

Speciale gast:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.