- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Roepaen Reggae Festival
zaterdag 24 augustus 2013 van 13.00 tot 01.00 in Landgoed Roepaen (Ottersum)
Entree: €25

Deze zomer organiseert de organisatie van Roepaen voor de eerste maal Roepaen Reggae Festival!

Roepaen Reggae is een intiem reggae festival met maximaal 3.000 bezoekers op een verrassende festival locatie in Ottersum (vlakbij Nijmegen)!

Programma Main Square:

  • 13:00 uur Jahcoustix (DE)
  • 14:30 uur Leeways (NL)
  • 16:05 uur Ziggi Recado & The Renaissance Band (NL)
  • 18:05 uur DJ Spitfire (NL)
  • 19:25 uur Black Star Sound ft. Leah Rosier, Smiley & Brainpower (NL)
  • 22:10 uur Postmen (NL)
  • 23:20 uur Herbalize It Soundsystem (NL)

Het hoofdpodium zal gepresenteerd worden door Michelle van Black Star Foundation!

Daarnaast is er een tweede podium, The Yard met verschillende artiesten en DJ's, en een dubstage in het bos, dat gehost zal worden door de Nijmeegse organisatie Give It Dub!

Meer info: Roepaen Reggae

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 

 
Smiley (Nederland)
Smiley is geboren op Aruba en is al sinds 1997 met muziek bezig. In 2000 is hij naar Nederland gekomen, waar hij o.a. samenwerkte met Out of Many. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band.
 

 
Brainpower
Brainpower staat al meer dan 10 jaar aan de top in de Nederlandse Hip Hop! Hij is de énige Nederlandse MC die meer dan 200.000 platen, CD’s en DVD’s wist te verkopen. En hij doet ook reggae!
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Host:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!