- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Nice Up Di Dance @ Cafe The Zen!
zaterdag 28 september 2013 van 22.00 tot 03.00 in Café The Zen (Amsterdam)
Entree: €5

Elke laatste zaterdag van de maand: NICE UP DI DANCE!

Relaxte roots reggae music door BLACK STAR SOUND ft. DEN-DEN met elke maand andere gast DJ's en/of zangers!

Special guest deze maand is: Producer ASHER E!
Sneak preview van Deventer Vibes met de hele Deventer hip hop crew!
Artiesten: THE PUZZLE, SAMUEL, SONKO, ARMANI, J, LEEZY en PHUNXZ.

Kom gezellig langs in dit Surinaamse roots café, op de hoek van de Molukkenstraat en de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost.

Adres: Café The Zen
Molukkenstraat 2 - 1094 BJ - Amsterdam
Bus 22 vanaf CS / Nachtbus 353 naar CS stoppen vlak voor de deur!

Surinaams eten en rokersruimte aanwezig!
Entree €5 incl. gratis Deventer Vibes CD!

Line up

Speciale gast:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!
 
 
Uitvoerende artiesten:

 
De Grijze Massa (Nederland)
De Grijze Massa is hip hop met hersens. De drie MC's Knowledge, Dvonz en Raska verwerken in hun muziek voor iedereen herkenbare concepten die afwisselend aan het denken zetten, ontroeren of juist opzwepen.
 

 
Phunxz (Nederland)
Phunxz is een rasta rapper uit Deventer die na de EP's Interphunxzy (2011) en Phunxzionaris (2012) onlangs zijn album Phunxzioneel uitbracht.
 

 
DMG (Nederland)
Adlebert van der Woldt, artiestennaam DMG, is actief in de muziek sinds 2003. In de loop der jaren is er een overdosis aan videoclips van hem op het Internet te vinden. DMG brengt zijn muziek uit met zijn eigen team, onder de naam Highpro Productions.
 

 
Leezy (Nederland)
Leezy is de artiestennaam van rapper Jeffrey Nusmeijer. Hij komt uit Deventer en is artiest bij The Puzzle, een collectief van rappers en producers. Op Deventer Vibes heeft hij de track 'We Doen Het Rustig Aan' samen met DLN.
 

 
Jay (Nederland)
Jay (of kortweg J) is een veelbelovende artiest met Portugese/Angolese roots, die zowel in het Nederlands als in het Portugees rapt. Hij is onderdeel van The Puzzle, een hip hop collectief van onafhankelijke artiesten, producers, designers en video-makers.
 

 
Samuel (Nederland)
Samuel is al jaren bezig als producer (Producer Snapze), maar schrijf ook eigen nummers. Samuel was finalist Wanted 2009 en Talent van New-Arts (Deventer).
 

 
The Puzzle (Nederland)
The Puzzle is een collectief van onafhankelijke artiesten, producers, designers en video-makers. Het is een multiculturele groep met invloeden van verschillende muzieksoorten, maar voornamelijk hip hop.
 

 
Wobie (Nederland)
Wouter Tempelman, beter bekend als Wobie, is een rapper uit Deventer. In 2005 begon hij met freestylen, later met teksten schrijven en opnames maken.
 

 
Sonko (Nederland)
Sonko BBDB, oftewel 'Bekend Bij De Bekendste'! Sonko verdiept zich in hip hop sinds 1999, maar is echt actief geworden in 2003/2004. Na een aantal jaar ging hij samenwerken met DMG. Zijn motto is liefde en alles wat goed is delen met de medemens.
 

 
DLN (Nederland)
DLN heet eigenlijk Delano Poortstra. Hij komt uit Deventer en is pas 19 jaar oud. DLN is al 4 jaar bezig met rap en hij maakt deel uit van The Puzzle.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.