- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Future Reggae Ruigoord 2014
zaterdag 7 juni 2014 van 16.00 tot 06.00 in Ruigoord (Amsterdam)

Vurige Tongen meets Future Reggae Ruigoord!
Dit jaar komen tijdens het pinksterweekend twee oer-Ruigoordse tradities samen: PoŽziefestival Vurige Tongen en Future Reggae Ruigoord slaan de handen ineen. Op zaterdag zal de reggae overheersen, op zondag en maandag de poŽzie.

Programma zaterdag 6 juni (kerk):
16.00 DJ: Black Star Sound ft. Den-Den, Michelle & Guest Ill Bill
18.00 DJ: Back-A-Wall Movement ft. Hobbol & guests (Leah Rosier)
20.00 Live: Rapha Pico & Roots Rockers (band)
21.30 Live: Verse Ital (trackshow)
22.00 DJ: Bass Culture ft. Vette Mette B2B Depender
23.00 Live: Umeme (Future Reggae Special!)
00.00 DJ: Bass Culture
01.00 DJ: Dub Doctors
03.00 DJ: Open The Gate - Fenomena show & Samurai
06.00 Einde festival

Adres: Ruigoord
Ruigoord 76 - 1047 HH - Amsterdam
(Check voor 'Accraweg' op je TomTom!)

Voor meer info, check Ruigoord.

Line up

DJ's:

 
Back-a-Wall Movement (Nederland)
Back-a-Wall Movement is een reggae soundsystem met een positieve boodschap, naar Jamaicaans voorbeeld. Al meer dan 15 jaar draaien Papa Hobbol en Remy Rootical hun plaatjes, alleen vinyl en het liefst 7".
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7Ē-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Dutch Dub Doctors (Nederland)
De Dutch Dub Doctors draaien op regelmatig op o.a. Future Reggae Ruigoord Festival met hun 'Sound Operating Show' met een mix van reggae, dubstep en drum & bass.
 
 
MCs:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 

 
Verse iTal
Winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014! Verse iTal is geboren in Trinidad/Tobago als Stefan Wilson. Deze veelzijdige artiest is een bekende in de lokale reggaescene in Trinidad/Tobago. In 2012 is hij naar Europa gekomen, hij woont nu in Den Haag.
 

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
Band:

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.