- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star Sound op One Love Sound Fest
zaterdag 19 november 2016 in Hala Stulecia (Wrocław - POL)

Black Star Sound is uitgenodigd voor 2 optredens in Wrocław (Polen)! We draaien plaatjes op de pre-party van het One Love Sound Fest 2016 (vrijdag 18 november) en in de VIP/backstage area van het festival zelf (zaterdag 19 november)!

Optredende artiesten op One Love Sound Fest: LEE PERRY & PURA VIDA (Jam/Bel), MAD PROFESSOR (UK), RANDY VALENTINE (UK) en vele anderen!

One Love Sound Fest vindt plaats in Hala Stulecia.
Adres: ul. Wystawowa 1, 51-618 Śródmieście, Wrocław (Polen)

Meer info (Facebook):
* Before Party One Love Sound Fest (18 november 2016)
* One Love Sound Fest (19 november 2016)

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Mad Professor (Jamaica/Engeland)
Mad Professor wordt beschouwd als een van de belangrijkste dub producers. Naast zijn talloze eigen platen droeg Mad Professor ook bij aan platen van o.a. Massive Attack, Lee 'Scratch' Perry, Sly & Robbie, The Orb en Sade. Ook leverde hij remixes voor bijvoorbeeld de Beastie Boys, Jamiroquai, Depeche Mode en Rancid.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Amsterdam/Den Haag)
DJ Den-Den (Black Star Sound) draait roots reggae met 2 platenspelers en voornamelijk 7"-singletjes. Den-Den wordt bijgestaan aan de mic door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound veel eigen producties.
 
 
MC:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!