- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Asher-E in store at Plato (Apeldoorn)
zaterdag 30 december 2017 vanaf 16.30 in Plato (Apeldoorn)

Zaterdag 30 december komt Black Star producer Asher-E naar Plato Recordstore (Apeldoorn) om zijn eerste solo-album 'Black Star Melodies' te presenteren op melodica! Bijna alle instrumenten op het album zijn gespeeld door Asher-E, met uitzondering van drie gastmuzikanten (viool, percussie en gitaar), waardoor de typische strakke sound van Asher-E goed naar voren komt. De CD bevat 8 tracks met een aantal voice samples van o.a. Exile Di Brave, Marlon Asher en Vivian Jones.

Asher-E treedt op in Plato samen met Black Star Sound. Meet & Greet de artiest en zorg dat je een gesigneerd exemplaar bemachtigt!

Live in stage: Asher-E op melodica
Support DJ: Black Star Sound
Special guests: D-Man (percussie) + Robina Souilljee

Vanaf 16:30 uur. Gratis entree!

Adres: Plato / Mansion24
Leienplein 5 - 9, 7311 EE Apeldoorn

Meer info: Plato Apeldoorn op Facebook / Facebook event

Line up

Speciale gast:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.