- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ode aan Bob Marley (muzikale lezing) met Joggo
maandag 4 juni 2018 van 19.30 tot 21.30 in Bibliotheek en Cultuuranker Ypenburg (Den Haag)

Een ode aan Bob Marley! Black Star Foundation wil het publiek graag meer vertellen over de achtergronden van Reggae muziek. Daarom verzorgt de stichting diverse muzikale lezingen, o.a. over Bob Marley en Reggae.

De spreker Michelle (oprichter van Black Star Foundation) is reggaefanaat en kan zeer levendig vertellen over Bob Marley, Reggae en Jamaica, het reggae eiland dat zij dan ook vaak bezoekt. Haar verhaal wordt ondersteund door beeldmateriaal en muziek (DJ Den-Den van Black Star Sound).

Muziek voor/na de lezing: Joggo!
Voor en na de lezing zal Joggo enkele nummers van Bob Marley ten gehore brengen, alsook een aantal eigen nummers.

De toegang is gratis, maar vergeet niet te reserveren! Bestel uw online kaarten op Eventbrite

Adres: Bibliotheek en Cultuuranker Ypenburg
Schrabber 8 - 2496 SR Den Haag

Meer info: Facebook event

Line up

Speciale gast:

 
Joggo (Suriname/Nederland)
Joggo is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op #2 in de officiele Duitse reggae charts.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Host:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!