- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae Lake Festival 2018
zondag 26 augustus 2018 in Gaasperpark (Amsterdam)

Internationaal Reggae Festival in Amsterdam dat eerder plaatsvond in 2016 en dit jaar maar liefst 2 dagen duurt!

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 vindt de tweede editie plaats van Reggae Lake Festival in het Gaasperpark, een van de mooiste parken van Amsterdam.

Er zijn 4 verschillende podia met vele diverse artiesten. Naast het hoofdpodium, waar grote namen staan zoals UB40, Ky-Mani Marley, Gentleman, Tarrus Riley, Romain Virgo en Alborosie, zijn er een soundsystem en chill-out area, een dub stage en een dancehall area.

Op zondag zal op de soundsystem stage o.a. Black Star Sound komen draaien! Black Star Sound feat. Leah Rosier & Asher-E betreden het podium vanaf 16:00 tot 17:30 uur. Meer info en volledig programma volgt z.s.m... Decoratie van de chill-out area wordt verzorgd door DecoRoots!

Meer info: Reggae Lake

Line up

DJ:

 
Black Star Sound
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MCs:

 
Jahforth
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 
 
Onder voorbehoud:

 
Asher-E
'Riddim master' en Black Star producer Asher-E!
Eelco Kastermans (alias Asher-E) is een allround reggae muzikant, soundengineer en producer. Hij is al jarenlang de vaste producer van Black Star Foundation en speelt geweldig op de melodica!
 

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.