30 Jaar Babylon By Bus

dinsdag 9 december 2008 van 20:00 tot 01:00
Melkweg - Amsterdam30 jaar geleden bevestigde Bob Marley zijn supersterrenstatus met de release van zijn beroemde live plaat Babylon By Bus, met daarop de inmiddels klassiek geworden uitvoeringen van o.a. Stir It Up en Lively Up Yourself. De Nederlands/Caribische formatie Rootsriders brengt sinds hun succesvolle show 2,5 jaar geleden in de Melkweg (toen Bob Marley's 25e sterfdatum werd herdacht) hun enerverende eerbetoon als Tribute2BobMarley op de planken.

Met 30 jaar Babylon By Bus: Concert for Instrument4Africa zullen zij samen met een aantal gastartiesten een ode brengen aan een van de beste live platen die ooit werd uitgebracht. Het concert staat bovendien in het teken van de inzamelingsactie van (gebruikte) muziekinstrumenten waarmee de band jong Afrikaans talent probeert te ondersteunen. Een nieuw op tour opgenomen album met daarop enkele van de vele talenten die de band tijdens hun vele reizen naar Afrika ontmoette wordt deze avond officieel gepresenteerd. Bring your instrument 4 Africa!

Voorafgaand aan het concert zal Black Star Foundation een muzikale lezing verzorgen over Bob Marley, reggae en natuurlijk de Babylon By Bus tour. Kom dus op tijd, de lezing begint om 20:30 uur!

Met: The Opposites, Ziggi, Tribute2BobMarley band, Boris, Dennis, Caprice, Typhoon, Leona en vele anderen.

Artiesten


Black Star SoundDJ
Ziggi RecadoSpeciale gast
Tribute2BobMarleyBand

Evenementen