Black Prophet op Sundance Festival

zaterdag 13 augustus 2005 van 01:00 tot 01:00
Reggae Sundance - EindhovenOp deze 10e editie van Reggae Sundance zal de Ghanese reggaezanger Black Prophet een show geven op het podium in de grote feesttent op de festival-camping!
Het natuurrijke Genneperparken recreatiegebied in Eindhoven waar Reggae Sundance plaatsvindt, biedt plaats aan 12.500 bezoekers/dag. De inmiddels vertrouwde festivalcamping neemt met het jaar meer ruimte in beslag en is dit jaar gegroeid tot een max. capaciteit van ongeveer 4000 kampeerders.
Op de festival-camping kun je 's avonds en 's nachts onder het genot van een drankje en een hapje nog even heerlijk nagenieten terwijl de Jamaican Jukebox dj's (DJ Trash & DJ Niek LeBeat) hun classic tunes ten gehore brengen. De Jamaican Jukebox speelt niet zomaar reggae. Het zijn de roots van de reggae: 20, 30, 40 jaar oude songs met een universele groove die iedereen aanspreken en een boodschap waarmee je uit de voeten kan.
Op zaterdagnacht kreeg Black Star Foundation de kans om de artiest Black Prophet op te laten treden op het podium in de grote feesttent op de festival-camping. Hij werd daarbij muzikaal ondersteund door de selector van Black Star Sound Den-Den. De show was geweldig en de hele tent stond op zijn kop! Zondagmorgen heeft Black Prophet ook nog een nummer gedaan met de band van Omar K op het grote podium van Sundance.

Artiesten


Black ProphetSpeciale gast
Black Star SoundDJ

Evenementen

24-12-2023

Pass The Dutch Festival

De Flux - Zaandam

Meer informatie