Black Star Sound @ Nerby Festival in Zweden

vrijdag 17 juni 2022 - zondag 19 juni 2022 van 15:00 tot 15:00
Festivalterrein Nerby - Bograngen, ZwedenEen uniek, kleinschalig 3-daags festival in de bossen van Zweden! Alle bezoekers helpen het festival te creëren en te organiseren door muziek, theater, het organiseren van cursussen, yoga of andere leuke dingen uit te voeren.

Er zijn twee podia op het festivalterrein: een podium buiten en een klein en intiem binnenpodium. Er komt ook een eethoek en een kampeerterrein. Er zijn verschillende kleine meren om in te zwemmen, bossen om in te blijven hangen en door de midzomernacht wordt het het hele weekend niet donker! Het festival wordt zo ecologisch mogelijk georganiseerd.

Artiesten die optreden: The Badger Diggs Deep (jazz band), Bob, Peter & The Mojo Boys (rap act), Bopidi (band), Poppea & Ramses (Jazz & Soul act), The World Hit Band (band), Nerby Søndsysteme (DJ duo), Kinetic Field (solo act), 20.000 Miles (Americana band), Varkes (band), Schaakhel (band), Trieu Etc (band), Shrimp Tropez (band), Modunani (modular, electro) en Black Star Sound (Reggae DJ)!

Adres: Nerby 1 - Bograngen - Sweden

Meer info: Nerby Festival 2022

Evenementen

17-06-2022

Black Star Sound @ Nerby Festival in Zweden

Festivalterrein Nerby - Bograngen, Zweden

Meer informatie
05-05-2023

Made in Jamaica tournee met het NBE

Holland

Meer informatie