Black Star Sound op Inner City Dub

maandag 23 januari 2017 van 01:00 tot 01:00
Innercity Dub - Kingston - JABlack Star Sound zal dit jaar draaien op Inner City Dub, een Roots, Dub, Reggae sessie die elke maandag plaatsvindt in Kingston, Jamaica. Inner City Dub creƫert een plek voor healing, vernieuwing en verlichtende entertainment. Het is de revolutie van de muzikale 'mindscape' van de ghetto.

De wekelijkse Reggae / Dub sessie wordt georganiseerd door I-Nation, een jonge sociaal werker, reizend boekverkoper en een van de intellectuele inspirators achter de Reggae Revival Movement.

Verwacht een muur van speakers, lokale Rastafarians en een aantal toeristen, een bar, ital food en books for sale. Het feestje vond plaats in Tivoli Gardens, downtown Kingston, vlak naast het terrein waar de legendarische Passa Passa feesten werden gehouden (tot 2010), waardoor duizenden Jamaicanen maar ook buitenlanders Tivoli Gardens bezochten. Sindsdien was Inner City Dub het eerste event dat weer feestgangers richting West Kingston bracht. Recentelijk zijn de Inner City Dub sessies verhuisd naar The Ark (African Roots & Kulcha Center) op Cargill Avenue in Kingston.

Adres: Inner City Dub
The Ark - 6 Cargill Avenue - Kingston - Jamaica

Meer info: Inner City Dub

Artiesten


Exile Di BraveMC
MichelleMC
Black Star SoundDJ

Evenementen

30-03-2024

Reggae T Festival

Gebouw T - Bergen op Zoom

Meer informatie
20-04-2024

Pass The Dutch Festival: Special 4/20-edition

Poppodium Phoenix - Breda

Meer informatie