Freetime Benefietconcert

woensdag 24 mei 2006 van 18:30 tot 23:00
Panama - AmsterdamOp 24 mei staat de nachtclub Panama in Amsterdam geheel in het teken van het St. John of God Hospital in Ghana. Op deze avond zal er een benefietconcert worden gegeven om geld in te zamelen voor de kinderen van dit ziekenhuis.

De organisatie van dit project wil met dit geld muziekinstrumenten inkopen om de kinderen te voorzien van een meer vreugdevolle vrijetijds-invulling. Met het geld dat overblijft na de aanschaf van de instrumenten zullen de zorg en nazorg van de kinderen verbeterd worden (denk hierbij aan nieuwe bedden, goede ventilatie enz.)

Door middel van verschillende wereldbands, Ghanese kookkunst en een veiling van schilderijen en foto's wordt je tijdens dit event meegevoerd naar Ghana en wil de organisatie laten zien hoe belangrijk de functie van muziek en plezier als afleiding in de vrije tijd kan zijn.

Black Star Foundation wil dit project graag steunen en daarom komt Black Star Sound kosteloos reggaeplaatjes draaien tussen alle optredens door en hebben we de Ghanese artiest Yusuf (Ghana) aangedragen om op te treden met zijn band The Raving Disciples.

Naast ondergenoemde bands treden ook op:

  • Rude Rich & the High Notes
  • Land of Airplanes
  • Ape dirt
  • Groove Planet

Artiesten


Black Star SoundDJ
YusufBand
Orange GroveBand

Evenementen

30-03-2024

Reggae T Festival

Gebouw T - Bergen op Zoom

Meer informatie
20-04-2024

Pass The Dutch Festival: Special 4/20-edition

Poppodium Phoenix - Breda

Meer informatie